Eu, Ștefania

Salut! Sunt Ștefania! Cea mai bună versiune a ta este mereu aici și acum!

Dacă aș fi fost o poveste atunci eram un roman foileton: mă pregăteam să devin asistentă medicală în liceu dar m-am îndreptat spre jurnalism și nu pentru că nu aș fi putut lucra într-un spital dar pentru că eu știam că am o chemare către cuvânt și comunicare.

Am tatonat multe colaborări și voluntariate încă din primul an de studenție, chiar am lucrat pentru câteva luni, pe rând, în departamente editoriale sau de autopromovare ale celor mai vechi posturi TV private din Romania.

După ce am văzut o față mai puțin plăcută a jurnalismului, un context care nu m-a atras sa rămân acolo,  m-am focusat pe partea de comunicare persuasivă și m-am specializat în Relații Publice și Publicitate, secție de la care mi-am luat și diploma în Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității București.

Am continuat pe această cale, marketing-promovare-comunicare,  într-o activitate care a început în 1998 și a cunoscut atât varianta corporatista (Connex, Romtelecom) cât și pe cea a afacerilor proprii, unde comunicarea pentru promovare a ramas punctul meu forte, preluând pe rând prin autoeducare, toate atuurile comunicării online și prin social media.

Aceasta sunt pe scurt: comunicator și om de afaceri cu doua businessuri începute, aduse la punctul de maximă creștere și vândute.

În prezent ofer servicii de consultanță și implementez strategii și campanii de marketing și comunicare. Creez cursuri pentru afaceri dar și cursuri pentru copii și sunt producătorul și gazda interviurilor în direct din pagina de Facebook și canalul de Youtube Viața pe Plus – Ștefania Filip.

Am spus această poveste pentru ca sa nu îți fiu complet necunoscută, dar de fapt eu cred că nimic nu este despre mine, totul este despre NOI! Vocația mea este aceea de comunicator și am decis să servesc folosindu-mă de aceasta și prin proiectele care mă reprezintă:

StefaniaFilip.com – consultanță de marketing și comunicare, cursuri pentru antreprenori

Viața pe Plus – canal de interviuri pentru dezvoltare personală și creștere antreprenorială

Blogenglezacopii.ro – portal de informare pentru părinți și copii în ce privește educația, cu accent pe învățarea limbii engleze

RaiVerde.ro -(în curând)- despre un mod de viață în armonie, despre plante, viața în natură și sănătatea care vine din noi.

Găsești detalii despre fiecare proiect aici, pe website. Fiecare este pornit din una sau mai multe din ariile mele de expertiză și are principalul motiv de a ajuta, susține și educa.

 

Te aștept în aceste proiecte în calitate de client, colaborator, voluntar, susținător prin donații sau pur și simplu să spui și altora despre ce ai aflat, dacă îi ajută.

Te aștept cu drag să ne cunoaștem și să colaborăm!