Viața pe Plus

Povești de viață pentru învățare și creștere. Interviuri cu oameni ca noi.

Viața pe Plus este un portal de susținere a dezvoltării tale personale. Vorbim despre afaceri, carieră, stil de viață, sport și nutriție dar și despre spiritualitate. Beneficiază săptămânal de experiența intervievaților Viața pe Plus!

Urmărește interviuri în direct cu cei care au consimțit să împărtășească poveștile lor, provocările, ce au reușit și mai ales ce au învățat! Găsește susținere, idei și mentori pentru împlinirea visului tău! Inspiră-te din poveștile lor dar construiește povestea ta unică! Viața pe Plus este proiectul meu, Ștefania Filip, după o idee din 2019, aceea de a pune în valoare experiența de afaceri a oamenilor de succes care mă înconjurau și a o oferi drept exemplu, model și inspirație. În căutare de finanțare și implementare tehnică a interviurilor din mintea mea, pandemia mi-a oferit pe tavă soluția de a le face online, în direct, fără prezența fizică în același loc cu invitații mei, cu cheltuieli foarte mici, folosindu-mă de ceea ce aveam deja și de abilitățile mele de jurnalist și om de marketing.

Proiectul a început în mai 2020 sub denumirea Afaceri pe Plus dar a devenit foarte repede clar că nu poate acoperi tot ceea ce aș fi vrut să transmit și l-am redenumit Viața pe Plus.

Interviurile au loc în direct pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube Viața pe Plus – Ștefania Filip și sunt anunțate sub formă de evenimente pe pagină.